Werken bij

Werken bij het Schatjes en Schoffiesparadijs

Zoek jij een leuke, baan in de kinderopvang?
Wil jij kinderen stimuleren in hun ontwikkeling?
Ben je flexibel inzetbaar doordeweeks en in het weekend?
Solliciteer dan bij Het Schatjes en Schoffiesparadijs.

Het Schatjes en Schoffiesparadijs is een organisatie die flexibiliteit en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

Op ons kinderdagverblijf wordt op een vriendelijke en betrokken manier kinderopvang aangeboden. Dat doen wij in de vorm van dagopvang voor kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar, en buitenschoolse opvang voor de kinderen in de leeftijd van 4-13 jaar. We vinden het belangrijk dat de kinderen het naar hun zin hebben en daar ben jij verantwoordelijk voor. JIJ weet wat onze kinderen aanspreekt en waar kwaliteit in de kinderopvang voor staat. Ons team bestaat op dit moment uit ruim 15 medewerkers. Wij vinden dat wij iets mogen eisen van onze werknemers, het gaat tenslotte om de ontwikkeling van onze kinderen.

Wat bieden wij onze medewerkers?

Een organisatie die individuele inbreng op prijs stelt

  • Salariëring volgens de CAO
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Pensioen via PGGM

Welke functies hebben wij binnen ons kinderdagverblijf?

Binnen ons kindercentrum worden diverse functies vervuld. Bij het kopje functieprofielen leest u welke functies dat zijn. De functieprofielen zijn geen vacatures. Heb je interesse in een van deze functies, kijk dan onder het kopje ‘Vacatures’.

Algemene sollicitatieprocedure

Na ontvangst wordt jouw sollicitatiebrief beoordeeld. Er wordt dan gekeken naar functie-eisen, zoals diploma’s en werkervaring. Indien voldaan wordt aan de functie-eisen en er een vacature beschikbaar is dan wordt uw brief in behandeling genomen door de locatiemanager. De locatiemanager maakt een selectie uit de brieven en nodigt de sollicitant uit ten behoeve van het eerste gesprek. Als vervolg hierop wordt de sollicitant gevraagd mee te draaien op de groep(en), aan de hand daarvan wordt een tweede gesprek met de locatiemanager gepland. Het arbeidsvoorwaardengesprek wordt gevoerd met de locatiemanager of de directie.