Kinderopvang in Almere

Kinderopvang in Almere

Kinderopvang in Almere? Het Schatjes en Schoffies paradijs is uw kinderopvang in Almere! Het Schatjes en Schoffies paradijs biedt flexibele kinderopvang aan kinderen van 0 tot 12 jaar. Een bijzonder kinderopvang in Almere, dat is het Schatjes en Schoffies paradijs. Met aandacht voor de ontwikkeling en het plezier van uw kind(eren). Maar ook met begrip voor uw agenda.

Kinderopvang het Schatjes en Schoffies Paradijs biedt flexibele opvang. Door onze unieke aanpak is er voor ieder kind en elke persoonlijke situatie een passende oplossing. Bij het Schatjes en Schoffies paradijs staan we voor een professionele en heldere aanpak. Dat betekent dat wij altijd het belang van uw kind en uw gezin voorop stellen.

Het Schatjes en Schoffies paradijs nodigt u graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek in onze kinderopvang in Almere. Ons professionele team staat graag voor u en uw kind(eren) klaar. Tot ziens in het Schatjes en Schoffies paradijs, de ideale kinderopvang in Almere!

Visie en beleid voor onze kinderopvang in Almere

Voor u betekent dit bijvoorbeeld dat u uw kind(eren) kunt halen en brengen, wanneer u dat wilt. En voor uw kind(eren) betekent dit dat zij altijd kunnen rekenen op professionele zorg, volop aandacht en ruimte om plezier te maken.

U weet altijd van te voren waar u aan toe bent. In een persoonlijk gesprek bekijken we uw wensen en onze mogelijkheden. Voor iedereen is er een passende oplossing.

Aanmelding kinderopvang

Een kind vroegtijdig inschrijven voor een plaats in het kinderopvang vergroot de kans dat Het Schatjes en Schoffies Paradijs kan voorzien in de vraag van de ouders.

Inschrijven voor het kinderopvang is mogelijk vanaf het moment dat u een kindje verwacht. Het inschrijfformulier voor ons kinderdagverblijf kunt u vinden op onze website in het hoofdmenu onder de link ‘online aanmelden’

Neem contact op met onze kinderopvang in Almere

Het Schatjes en Schoffies Paradijs heeft drie verschillende locaties. Om in contact te komen met een van deze vestigingen kunt u telefonisch contact opnemen via telefoon nummer 036 – 536 02 36.